Melania şi Donald Trump au aprins luminiţele din bradul de Crăciun de la Casa Albă - FOTO, VIDEO

Preşedintele Donald Trump şi soţia sa Melania au dat startul celor mai aşteptate sărbători din an şi au aprins luminiţele din bradul de Crăciun, aflat în parcul din spatele Casei Albe.

2758 afișări
Imaginea articolului Melania şi Donald Trump au aprins luminiţele din bradul de Crăciun de la Casa Albă - FOTO, VIDEO

Melania şi Donald Trump au aprins luminiţele din bradul de Crăciun de la Casa Albă - FOTO, VIDEO

Bradul naţional de Crăciun este un molid argintiu din Colorado. Este înconjurat de 56 de brazi mai mici cu ornamente din fiecare stat şi teritoriu american.

Melania Trump a fost cea care a aprins luminiţele, după ce sotul ei a acompaniat-o cu o numărătoare inversă de la 10 la 1, îndemnând publicul să i se alăture.

"Crăciun fericit, toată lumea, trebuie să spunem împreună: Crăciun fericit", a spus Trump.

Tradiţia de la casa Albă datează din 1923, când preşedintele Calvin Coolidge a aprins un pom de Crăciun în faţa a 3.000 de spectatori.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici