Melania Trump a închis a doua zi a Convenţiei Republicane: "Onestitatea totală este ceea merităm din partea preşedintelui nostru"

  • În a doua noapte a Convenţiei Republicane discursurile s-au centrat pe realizările lui Trump din mandatul de preşedinte şi eşecurile politice ale adversarului Joe Biden.
  • Ideea că conducerea lui Trump a fost crucială pentru a revitaliza economia şi a păstrarea libertăţii religioase a fost prezentă în mai multe discursuri.
  • În încheierea evenimentului a luat cuvântul şi soţia lui Donald Trump
1007 afișări
Imaginea articolului Melania Trump a închis a doua zi a Convenţiei Republicane: "Onestitatea totală este ceea merităm din partea preşedintelui nostru"

Melania Trump a închis a doua zi a : Citate din convenţia republicană

Cele mai importante declaraţii din a doua noapte a Covenţiei Republicane

Melania Trump

Despre pandemie:

„Simpatia mea cea mai profundă se adresează tuturor celor care au pierdut o persoană iubită. Rugăciunile mele sunt cu cei bolnavi sau suferinzi. Ştiu că mulţi oameni sunt neliniştiţi şi unii se simt neputincioşi. Vreau să ştii că nu sunteţi singuri.”

Despre rasism:

„Ca toţi, am reflectat asupra tulburărilor rasiale din ţara noastră. Este o realitate aspră. Îi încurajez pe oameni să se concentreze asupra viitorului nostru, în timp ce învaţă din trecutul nostru".

„De asemenea, cer oamenilor să oprească violenţa în numele justiţiei şi să nu facă presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane. În loc să dărâmăm lucrurile, să reflectăm la greşelile noastre".

Despre soţul ei:

„Ştim cu toţii că Donald Trump nu face un secret din cea ce simte. Onestitatea totală este ceea ce noi, ca cetăţeni, merităm din partea preşedintelui nostru. Indiferent că îţi place sau nu, ştii întotdeauna ce gândeşte. Şi asta se datorează faptului că este o persoană autentică, care iubeşte această ţară şi oamenii săi şi vrea să continue să o îmbunătăţească. ”

Tiffany Trump, fiica lui Donald Trump

„Make America Great Again" nu este un slogan pentru tatăl meu, ci îl determină să-şi păstreze promisiunea de a face ceea ce este potrivit pentru cetăţenii americani.”

Eric Trump, fiul lui Donald Trump

„În încheiere, aş dori să vorbesc direct cu tatăl meu. Îmi este dor să lucrez alături de tine în fiecare zi, dar sunt al naibii de mândru că sunt în prima linie a acestei lupte. "

Larry Kudlow, consilier economic la Casa Albă CASA ALBĂ

„Alegerea noastră economică este foarte clară. Vrei sănătate economică, oportunitate, prosperitate şi optimism sau vrei să te întorci înapoi în zilele întunecate de stagnare, recesiune şi pesimism? Nu pot exista politici economice mai bune decât ce am avut în ultimii ani.”

Senatorul Sandator Rand Paul din KENTUCKY

„Joe Biden a votat pentru războiul din Irak, pe care preşedintele Trump l-a numit cea mai gravă greşeală geopolitică a generaţiei noastre. Mă tem că Biden va alege din nou războiul. A susţinut războiul în Serbia, Siria şi Libia."

Daniel Cameron, Procurorul general din KENTUCKY

„Joe Biden este un gânditor întârziat într-o lume care îşi doreşte o conducere de viitor. Nu există nicio înţelepciune în  planul său, ci doar o urmă de idei discreditate şi declaraţii jignitoare. "

Cris Peterson, fermier

„În calitate de om de afaceri, preşedintele Trump înţelege că agricultura este o afacere complicată, cu capital intensiv şi riscant. Mai mult decât orice, preşedinte a recunoscut importanţa agricultorilor şi a agriculturii. "

Guvernatorul din IOWA, KIM REYNOLDS:

„O furtună, cu vânturi de forţă de uragan a afectat culturi, a distrus case, a luat vieţi şi a lăsat distrugeri vaste în urma ei. Dar cineva ne-a avut spatele: preşedintele nostru.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici