Membri ai bandelor implicate în revoltele din Marea Britanie au ascuns arme pentru noi violenţe

Membri ai bandelor implicate în revoltele din Marea Britanie au ascuns arme pentru noi violenţe, în urma incidentelor din august, poliţia din Londra descoperind cinci arme amplasate într-un tomberon, relatează Sky News.

238 afișări

Postul de televiziune a primit prin SMS informaţii de la o persoană necunoscută, în urma cărora cinci arme au fost descoperite ascunse într-un tomberon, lângă o clădire de locuinţe din Brockley, în sud-estul Londrei.

Surse citate de Sky News au afirmat că armele erau ascunse de bande în anticiparea unor noi confruntări cu poliţia.

În decurs de o oră şi jumătate de la primirea SMS-ului cu detalii despre locul unde sunt ascunse armele, 30 de poliţişti au mers în zona indicată şi au găsit într-un tomberon o pungă cu galben şi portocaliu.

Cele cinci arme - două arme de semnalizare, două pistoale vechi şi un revolver - erau înfăşurate în trei pungi de plastic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici