Mercenarii se întorc pe frontul din Ucraina, după o perioadă de odihnă

Cecenul Kadîrov anunţă revenirea unităţilor sale speciale.

31041 afișări
Imaginea articolului Mercenarii se întorc pe frontul din Ucraina, după o perioadă de odihnă

Rusia are probleme pe frontul din Ucraina şi face orice, pentru a putea recuceri poziţiile pierdute.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, loial preşedintelui rus Vladimir Putin, a anunţat întoarcerea unităţilor sale speciale de elită pe câmpul de luptă ucrainean.

„Unităţile de elită din Republica Cecenă a Federaţiei Ruse, conduse de Adam Delimkhanov, au revenit în zona specială a operaţiunii militare din Ucraina, după o perioadă de odihnă”, a scris astăzi Kadîrov pe canalul său Telegram, consemenază agenţia Tass.

Ieri, Kadîrov a cerut schimbări de abordare a „operaţiunii militare speciale”, dând de înţeles că Putin este minţit cu privire la mersul evenimentelor din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici