Mesaj în ROMÂNĂ la Londra, de Revelion. Capitala Regatului Unit a intrat în anul Brexit cu un MESAJ pro-european emoţionant

Peste 100.000 de spectatori au asistat de Revelion la un spectacol grandios de artificii la Londra, ocazie cu care a fost transmis un mesaj de sprijin pentru cei aproximativ un milion de cetăţeni europeni ce locuiesc în oraş, mesajul "Londra este deschisă" fiind rostit şi în limba română.

4952 afișări
Imaginea articolului Mesaj în ROMÂNĂ la Londra, de Revelion. Capitala Regatului Unit a intrat în anul Brexit cu un MESAJ pro-european emoţionant

Mesaj rostit în limba română la Londra, de Revelion. Capitala Regatului Unit a intrat în anul Brexit cu un MESAJ pro-european emoţionant

Până la 12.000 de artificii au luminat cerul Londrei imediat după ce Big Ben a anunţat miezul nopţii de luni spre marţi, implicit începutul unui nou an, informează site-ul cotidianului The Independent.

Cu această ocazie, primarul Londrei, Sadig Khan, a dorit să transmită un "mesaj de sprijin" celor peste un milion de cetăţeni europeni ce locuiesc în Londra, în condiţiile în care Marea Britanie urmează să părăsească anul acesta Uniunea Europeană.

Mesajul "Londra este deschisă" a fost rostit în şapte limbi: engleză, spaniolă, poloneză, franceză, italiană, germană şi română.

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici