Mesaj video neprevăzut al lui Obama, la festivităţile de la Berlin

Preşedintele american, Barack Obama, s-a adresat lumii şi locuitorilor din Berlin luni seara, într-un mesaj video neprevăzut difuzat în cadrul festivităţilor organizate cu ocazia deschiderii Zidului Berlinului, în urmă cu 20 de ani, în faţa Porţii Brandenburg.

15 afișări
Imaginea articolului Mesaj video neprevăzut al lui Obama, la festivităţile de la Berlin

Mesaj video neprevăzut al lui Obama, la festivităţile de la Berlin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Puţini dintre noi ar fi anticipat că într-o zi Germania unită va fi condusă de o femeie venită din Brandenbourg (fosta RDG) sau că aliatul său american va fi condus de un bărbat de origine africană, dar destinul uman este făcut de oameni", a declarat Obama.

Preşedintele american se află în turneu în Asia, iar Statele Unite sunt reprezentate la Berlin de secretarul american de Stat, Hillary Clinton.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici