Mesajele postate de militarul saudit de la baza militară din Florida înaintea atacului: Trei persoane au murit, iar alte opt au fost rănite

Tânărul saudit care a comis atacul armat de la baza militară din Pensacola, Florida, a postat mesaje antiamericane şi anti-Israel pe Twitter înainte de a ucide trei persoane, a declarat un oficial american pentru agenţia The Associated Press.

3827 afișări
Imaginea articolului Mesajele postate de militarul saudit de la baza militară din Florida înaintea atacului: Trei persoane au murit, iar alte opt au fost rănite

Atacatorul saudit de la Pensacola a postat mesaje antiamericane şi anti-Israel înainte de atac

Autorităţile cred că atacatorul a postat mesaje pe reţelele de socializare în care a criticat Statele Unite folosind un pseudonim similar cu numele său, însă oficialii federali investighează dacă individul a fost cel care a scris cuvintele sau doar le-a postat, a spus oficialul, care a vorbit cu The Associated Press sub protecţia anonimatului.

În mesajele postate pe Twitter, atacatorul saudit a denunţat sprijinul Washingtonului pentru Israel şi a acuzat SUA de sentimente antimusulmane.

Rachel Rojas, agentul special FBI care se ocupă de acest caz, a transmis presei că FBI-ul tratează atacul armat de vineri ca pe un presupus atentat terorist, însă se crede că individul a acţionat de unul singur.

Pe de altă parte, surse din cadrul autorităţilor americane, citate de CNN, au transmis că atacatorul nu pare să fi avut legături cu grupări teroriste.

Trei persoane au fost ucise în atacul produs în Baza aeriană Pensacola din Florida. Alte opt persoane, inclusiv doi agenţi de poliţie, au fost rănite în atac.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atentate,
terorism

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici