Metoda rusească. Epidemiologii ruşi au testat pe ei un vaccin anti-coronavirus. Ce s-a întâmplat după

  • Mai mulţi oameni de ştiinţă de la Centrul Naţional de Cercetare în Epidemiologie şi Microbiologie din Rusia s-au injectat cu un potenţial vaccin anti-coronavirus
  • RT notează că primele rezultate ale acestora spun că nu au observat efecte adverse
  • Unii dintre ei prezintă anticorpi, susţin aceştia
6034 afișări
Imaginea articolului Metoda rusească. Epidemiologii ruşi au testat pe ei un vaccin anti-coronavirus. Ce s-a întâmplat după

Metoda rusească. Epidemiologii ruşi au testat pe ei un vaccin anti-coronavirus. Ce s-a întâmplat după

Mai mulţi cercetători ai Centrului Naţional de Cercetare în Epidemiologie şi Microbiologie din Rusia au testat pe propriul corp un vaccin anti-coronavirus, scrie Russia Today. Potrivit sursei citate, aceştia au raportat că nu au observat efecte adverse şi că unii dintre ei au dezvoltat anticorpi.
 
"Vom considera experimentul ca fiind unul reuşit atunci când vom primi permisiunea de a efectua teste oficiale de la Ministerul Sănătăţii", a spus Alexander Ginzburg, directorul Centrului Naţional de Cercetare în Epidemiologie şi Microbiologie, pentru TASS.
 
Testele efectuate de oamenii de ştiinţă au fost unele "neoficiale", iar directorul Alexander Ginzburg nu a specificat câţi dintre cercetători s-au injectat de bunăvoie.
 
Ginzburg a estimat că ar putea dura 6 luni pentru ca populaţia Rusiei să fie imunizată cu un vaccin.
 
Rusia a raportat până acum 326.448 cazuri pozitive de COVID-19 şi 3.249 decese.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici