Miami Beach, restricţionat pe timpul nopţii. Măsurile vin după săptămâni de incidente violente

  • Circulaţia a fost închisă între orele 20.00 şi 8 dimineaţa în cel mai cunoscut cartier din Miami Beach.
  • Plajele au fost împânzite de petrecăreţii care nu au ţinut cont de nicio regulă.
  • În Florida, purtarea măştii nu a fost niciodată obligatorie.
756 afișări
Imaginea articolului Miami Beach, restricţionat pe timpul nopţii. Măsurile vin după săptămâni de incidente violente

Miami Beach, restricţionat pe timpul nopţii. Măsurile vin după săptămâni de incidente violente

Mii de studenţi veniţi în vacanţa de primăvară au încins petreceri pe plajele din Miami Florida fără să ţină cont de nicio regulă.

Primarul Floridei a declarat că traficul, restaurantele şi barurile se vor închide între orele 20.00 şi 6.00 dimineaţa, în cel mai cunoscut cartier, South Beach.

La ora 20.00, mii de oameni încă umblau pe bulevardul Ocean Drive, fără ca poliţia să intervină.

Abia în jurul orei 21.30, poliţiştii au început să disperseze mulţimea care nu respecta nicio regulă de distanţare şi protecţie.

Bulevardul Ocean Drive va rămâne închis circulaţiei pietonale şi vehiculelor, cu excepţia rezidenţilor, a turiştilor cazaţi la hoteluri şi a angajaţilor din acea zonă.

Măsurile de urgenţă vin după săptămâni de incidente violente, confruntări cu poliţia, dar şi o împuşcare mortală.

Potrivit presei locale, oficialii recomandă menţinerea restricţiilor până pe 12 aprilie.

În Florida, masca nu a fost niciodată obligatorie, iar restaurantele şi barurile funcţionează la capacitate de 100% din septembrie. În urmă cu câteva zile, guvernatorul a dat un ordin prin care a anulat toate amenzile date pe motive sanitare în ultimul an.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici