Michael Cohen, fost avocat al lui Donald Trump, a fost eliberat condiţionat din detenţie

Michael Cohen, unul dintre avocaţii fostului preşedinte american Donald Trump, a fost eliberat condiţionat, luni, după trei ani de arestare pentru finanţarea ilegală a campaniei electorale şi delicte financiare, informează agenţia Reuters.

701 afișări
Imaginea articolului Michael Cohen, fost avocat al lui Donald Trump, a fost eliberat condiţionat din detenţie

Sursa foto: Mediafaxfoto

Michael Cohen a declarat la ieşirea din Trbunalul districtual din Manhattan, în New York, că va rămâne sub supraveghere judiciară trei ani şi că intenţionează să colaboreze cu anchetatorii pentru a se asigura că "sunt trase la răspundere şi alte persoane pentru fapte murdare, astfel încât nimeni să nu se creadă vreodată mai presus de lege".

"Aşa arată libertatea", a scris ulterior Michael Cohen prin Twitter, într-un comentariu la o fotografie cu actele de eliberare.

Michael Cohen a pledat vinovat în decembrie 2018 la acuzaţii privind nereguli în finanţarea campaniei electorale şi alte infracţiuni financiare. Printre delictele pentru care a fost condamnat s-a numărat rolul jucat în plătirea a două femei care susţineau că avuseseră relaţii intime cu Donald Trump. A stat doar un an închis într-un penitenciar din statul New York, după care a fost plasat în arest la domiciliu, în contextul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici