Michael Jordan a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a apărea timp de două ore la un eveniment

Michael Jordan a primit o ofertă fabuloasă în valoare de 100 de milioane de dolari pentru a apărea timp de două ore la un eveniment, dar a refuzat-o, povesteşte agentul său, potrivit CNN.

1023 afișări
Imaginea articolului Michael Jordan a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a apărea timp de două ore la un eveniment

Michael Jordan a refuzat o ofertă fabuloasă pentru a apărea timp de două ore la un eveniment

Fosta vedetă Chicago Bulls a rămas în mare parte din lumina reflectoarelor de când s-a îndepărtat de baschet în urmă cu aproape două decenii. Atât de mult, încât a renunţat la un moment dat la o sumă imensă de bani pentru o apariţie de doar două ore la un eveniment, a declarat fostul său agent săptămâna aceasta.

"I-am adus o ofertă acum trei ani de 100 de milioane de dolari. Tot ce trebuia să facă era, în afară de a-i da numele şi imaginea, să aibă o apariţie de două ore pentru a face un anunţ, iar el a respins-o", a spus Falk, miercuri, fără a furniza detalii suplimentare despre ce este vorba.

"Dumnezeu să-l binecuvânteze. A avut atât de mult succes, îi oferă oportunitatea de a face orice vrea sau să nu facă lucruri pe care nu le doreşte. Admir cu adevărat asta. Este foarte, foarte selectiv în lucrurile pe care vrea să se implice",  a dăugat acesta.
 
Jordan a apărut din nou pe primele pagini luna trecută după ce documentarul său „The Last Dance” a fost lansat. Seria ESPN a avut premiera pe 19 aprilie şi va fi difuzat în duminică seara pe parcursul a cinci săptămâni până pe 17 mai.
 
Chicago Bulls din anii 1990, condusă de Jordan, rămâne una dintre cele mai mari dinastii din istoria sportului. Seria ESPN prezintă filmări nemaivăzute din sezonul 1997-98, împreună cu interviuri dintr-o distribuţie de vedete.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici