Michael Moore lansează un film împotriva lui Trump. Hollywood-ul vuieşte în sprijinul lui Clinton - VIDEO

Michael Moore, regizorul de stânga, celebru pentru documentarele sale provocatoare cu mesaj vehement, a lansat un film surpriză împotriva lui Donald Trump, în timp ce Hollywood-ul vuieşte în efortul de a o susţine pe Hillary Clinton în ultimele săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale.

5244 afișări
Imaginea articolului Michael Moore lansează un film împotriva lui Trump. Hollywood-ul vuieşte în sprijinul lui Clinton - VIDEO

Michael Moore lansează un film împotriva lui Trump. Hollywood-ul vuieşte în sprijinul lui Clinton - VIDEO

Michael Moore, regizorul recompensat cu premiul Oscar pentru documentarele sale despre arme, războiul din Irak sau sistemul de sănătate din Statele Unite, a scris pe Twitter că va lansa "Michael Moore în Trumpland" în cadrul unei proiecţii cu acces general în Manhattan marţi noaptea, dar că lansarea oficială pentru public se va face miercuri în cinematografele din Los Angeles şi New York.

Filmul se lansează cu doar trei săptămâni înaintea alegerile prezidenţiale de pe 8 noiembrie. Documentarul este bazat pe un one-man show, "October Surpris", pe care Moore, un critic acerb al candidatului Donald Trump, l-a susţinut în Ohio. Moore "plonjează direct într-un teritoriu ostil", potrivit unei descrieri a show-ului său citată de Reuters.

Între timp, Hollywood-ul pare să vuiască sprijinind-o pe Clinton. Mai mult de 30 de staruri, printre care Barbra Streisand, Billy Crystal, Julia Roberts, Helen Mirren şi Lena Dunham, au jucat într-un spectacol de strângere de fonduri pe Broadway. Banii strânşi din vânzarea biletelor au fost 10, 000 de dolari, iar spectacolul a fost difuzat în streaming live.

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi rockerul Jon Bon Jovi vor susţine recitaluri la "Get Out The Vote" în Florida, în campania lui Hillary Clinton. Robert Downey Jr. şi actorii Neil Patrick Harris, Don Cheadle şi Julianne Moore se numără printre celebrităţile care le cer americanilor să meargă la vot într-o campanie demarată în social media, unde să voteze împotriva magantului şi fostului star de televiziune Donald Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici