Michelle Obama se retrage din viaţa publică. Vrea să petreacă mai mult timp cu familia

  • Michelle Obama vrea să se retragă din viaţa politică.
  • Fosta Primă Doamnă nu a renunţat în totalitate la responsabilităţile politice.
  • Ea s-a implicat îndeaproape în campania de susţinere a lui Joe Biden.
  • După ce a impactat o naţiune întreagă, Michelle doreşte să petreacă mai mult timp cu familia şi să se ocupe de activităţile de leadership din cadrul fundaţiei.
1001 afișări
Imaginea articolului Michelle Obama se retrage din viaţa publică. Vrea să petreacă mai mult timp cu familia

Michelle Obama se retrage din viaţa publică. Vrea să petreacă mai mult timp cu familia

După ce a impactat o naţiune întreagă cu carisma şi devotamentul său, Michelle Obama are în plan să se retragă din viaţa publică şi să se focuseze pe viaţa de familie şi pe activităţile din cadrul fundaţiei cu acelaşi nume, pe care o deţine alături de soţul ei.
 
Chiar dacă a părăsit Casa Albă, Michelle Obama nu a renunţat în totalitate la responsabilităţile politice, ba chiar s-a ocupat îndeaproape de campania lui Joe Biden şi s-a vaccinat recent împotriva COVID-19. Prin exemplul personal a precizat că este singura modalitate de a reveni la viaţa de dinainte.
 
În timp ce se afla la interviul cu E People, fosta Primă Doamnă a vorbit despre intenţiile sale de a se retrage din domeniul politic ca să se focuseze pe viaţa de familie şi pe activităţile din cadrul  fundaţiei Obama.
 
Michelle îşi doreşte să formeze o nouă generaţie de tineri care să poată reprezenta cu mândrie "liderii de mâine". Aceasta a mai spus că va putea să se bucure intens de momentele petrecute la golf cu soţul ei.
 
Michelle Obama s-a implicat inclusiv în scriere de memorii şi joacă alături de păpuşi într-un spectacol Netflix care îşi propune să-i înveţe pe copii despre gătitul casnic.
 
„Această perioadă mi-a dat înapoi acele momente pierdute cu fetele care ar fi trebuit să părăseacă demult cuibul. Ei bine, s-au întors!”.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici