Miguel Angel Osorio Chong demisionează din funcţie de ministru de Interne al Mexicului

Ministrul de Interne al Mexicului, Miguel Angel Osorio Chong, a anunţat, miercuri, că va demisiona din funcţia sa de a supraveghea responsabilităţile guvernamentale, precum securitatea, migrarea şi drepturile omului, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

444 afișări
Imaginea articolului Miguel Angel Osorio Chong demisionează din funcţie de ministru de Interne al Mexicului

Miguel Angel Osorio Chong demisionează din funcţie de ministru de Interne al Mexicului

Osorio Chong a făcut acest anunţ în cadrul unui discurs ţinut la Ciudad de México, unde a participat şi preşedintele mexican Enrique Pena Nieto, care l-a numit pe Chong în funcţie în 2012.

Preşedintele Nieto a declarat ulterior că Alfonso Navarrete, liderul Partidului Instituţional Revoluţionar, va deveni noul ministru de Interne.

Pena Nieto i-a mulţumit lui Osorio Chong pentru eforturile depuse şi l-a încurajat pe Navarrete să se concentreze asupra consolidării guvernării democratice şi să dubleze munca împotriva criminalităţii, cât şi să respecte drepturile cetăţenilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici