Mihail Gorbaciov l-a elogiat pe Fidel Castro pentru consolidarea statului cubanez

Mihail Gorbaciov, fostul lider sovietic, şi-a exprimat sâmbătă aprecierea faţă de Fidel Castro, fostul preşedinte al Cubei, pentru consolidarea statului insular, în urma anunţului decesului liderului istoric cubanez, informează presa internaţională.

987 afișări
Imaginea articolului Mihail Gorbaciov l-a elogiat pe Fidel Castro pentru consolidarea statului cubanez

Mihail Gorbaciov l-a elogiat pe Fidel Castro pentru consolidarea statului cubanez (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

”Fidel a apărat şi consolidat ţara sa în timpul blocade americane, într-un moment în care exista o presiune colosală asupra sa, el a scos statul de sub această blocadă în direcţia unei dezvoltări independente”, a declarat Mihail Gorbaciov, potrivit agenţiei de ştiri Interfax.

Acest elogiu are loc ca urmare a decesului fostului lider cubanez, care a avut loc vineri la ora 22:29 (sâmbătă, 5:29, ora României).

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici