Mii de oameni au protestat la Washington, nemulţumiţi de direcţia în care a evoluat campania de vaccinare pentru Coronavirus

  • Mii de persoane au protestat la Washington împotriva mandatelor de vaccinare obligatorie anti-Covid
  • Oamenii sunt nemulţumiţi de modul în care a evoluat campania de imunizare
  • Preşedintele Joe Biden este acuzat de tiranie pentru că a obţinut niveluri ridicate inoculare prin coerciţie
1173 afișări
Imaginea articolului Mii de oameni au protestat la Washington, nemulţumiţi de direcţia în care a evoluat campania de vaccinare pentru Coronavirus

Sursa foto: MediafaxFoto

Mii de oameni au ieşit în stradă şi au luat cu asalt capitala Washington. Demonstranţii sunt nemulţumiţi de evoluţia campaniei de vaccinare precum şi de restrângerea unor drepturi constituţionale ca măsură coercitivă pentru refuzul de a se imuniza.

Celebrul antivaccinist, politicianul democrat Robert F. Kennedy Jr. a ţinut un discurs în faţa Memorialului Lincoln în care a denigrat regulile sanitare din SUA.

Protestatarii au contestat autoritatea preşedintelui Joe Biden, pe care l-au acuzat de tiranie, relatează FRANCE 24.

”Obligativitatea vaccinării este absurdă. Restrângerea drepturilor ca urmare a refuzului de imunizare este abuzivă. Nici măcar nu sunt 100% eficiente în prevenirea transmiterii virusului”, au susţinut manifestanţii.

Vaccinurile ARNm, administrate de milioane de oameni din întreaga lume în ultimul an, s-au dovedit sigure şi eficiente, fiind vârful de gamă în medicina modernă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici