Mii de persoane, izolate în Tenerife. Un medic italian a fost depistat pozitiv cu COVID-19

  • Un medic italian aflat în vacanţă în Tenerife a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus
  • 1.000 de turişti, din hotelul în care acesta a fost cazat, au fost izolaţi
  • Medicul se presupune a fi din Lombardia
8030 afișări
Imaginea articolului Mii de persoane, izolate în Tenerife. Un medic italian a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Sursa: Profimedia Images

Un medic italian aflat în vacanţă în Tenerife a avut rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, astfel că 1.000 de turişti din hotelul în care era cazat doctorul sunt izolaţi. 

Potrivit La Repubblica, medicul italian era în vacanţă în Tenerife şi s-a simţit rău.

Rezultatul testului pentru coronavirus făcut de laboratorul de microbiologie al Spitalului Universitar Nuestra Señora de Candelaria a ieşit pozitiv, scrie cotidianul italian citând surse ale Europa Press.

Turistul, cel mai probabil din Lombardia, a început să se simtă rău şi a mers la clinica Quirón din Tenerife, unde a fost izolat imediat.

Informaţia a fost confirmată de preşedintele Insulelor Canare, Ángel Víctor Torres, care a scris pe Twitter că după primele teste pozitive, medicului italian i se vor face alte analize la Centrul Naţional de Microbiologie al Institutului de Sănătate Carlos III din Madrid.

Turiştii hotelului din Adejie în care era cazat medicul italian sunt în carantină. Se vorbeşte despre o mie de oameni.

Mai există un caz suspect şi în Asturias, unde o tânără de 25 de ani s-a întors dintr-o vacanţă în Italia, din zonele afectate de coronavirus. Aceasta e internată la spitalul din Asturias (HUCA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici