Mike Pompeo: Departamentul de Stat va facilita tranziţia pentru instalarea Administraţiei Joe Biden

  • Departamentul de Stat va facilita tranziţia pentru instalarea Administraţiei Joe Biden.
  • Mike Pompeo: "Este o solicitare juridică şi onorăm întotdeauna astfel de promisiuni."
  • Donald Trump a acceptat lansarea procedurilor pentru tranziţia puterii, deşi nu a recunoscut încă oficial victoria lui Joe Biden.
520 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo: Departamentul de Stat va facilita tranziţia pentru instalarea Administraţiei Joe Biden

Foto: Profimedia

Departamentul de Stat "va onora" angajamentul Administraţiei Donald Trump de iniţiere a tranziţiei pentru instalarea echipei preşedintelui-ales, Joseph Biden, a anunţat vineri secretarul de Stat american în exerciţiu, Mike Pompeo, conform CNN.
 
"Vom face lucrurile pe care preşedintele ni le-a ordonat în virtutea deciziei Administraţiei Serviciilor Generale. Este o solicitare juridică şi onorăm întotdeauna astfel de promisiuni", a declarat Mike Pompeo.
 
Preşedintele Donald Trump a acceptat lansarea procedurilor pentru tranziţia puterii, deşi nu a recunoscut încă oficial victoria lui Joe Biden în scrutinul prezidenţial.
 
Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, va începe să primească de săptămâna viitoare rapoartele zilnice ale serviciilor de informaţii, a anunţat echipa de tranziţie. Informarea, un sumar scris al rapoartelor serviciilor secrete primit zilnic de preşedintele SUA, îi va fi trimisă lui Joseph Biden începând de luni, a declarat Jen Psaki, purtătorul de cuvânt al echipei de tranziţie.
 
Biroul Directorului Comunităţii Naţionale de Informaţii (ODNI) a anunţat deja că Preşedinţia SUA a aprobat accesul lui Joe Biden la raportele serviciilor secrete, în cadrul procedurilor privind transferul puterii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici