Mike Tyson a lovit un pasager din avion după ce acesta a aruncat cu o sticlă cu apă spre el

Fostul pugilist la categoria grea Mike Tyson a lovit un pasager cu care se afla în acelaşi avion după ce persoana respectivă a aruncat cu o sticlă de apă spre el, potrivit purtătorului de cuvânt al lui Tyson.

2054 afișări
Imaginea articolului Mike Tyson a lovit un pasager din avion după ce acesta a aruncat cu o sticlă cu apă spre el

Sursa Foto - Hepta

O înregistrare video făcută în avion îl arată pe Tyson aplecându-se peste scaunul său şi lovind cu pumnii în mod repetat un bărbat care a rămas neidentificat.

Un purtător de cuvânt al boxerului din Hall of Famer a confirmat că Tyson a avut un „incident cu un pasager agresiv” care îl „hărţuia”.

Poliţia a fost trimisă la faţa locului şi a reţinut două persoane.

O persoană a primit îngrijiri pe Aeroportul Internaţional San Francisco, dar nu a suferit răni grave.

„Subiectul respectiv a oferit detalii minime despre incident şi a refuzat să coopereze în continuare cu ancheta poliţiei”, a declarat într-un comunicat Departamentul de Poliţie din San Francisco.

Ambele persoane au fost eliberate „în aşteptarea unor investigaţii suplimentare”.

Nu au fost identificaţi niciunul dintre indivizii implicaţi.

Atacul a avut loc la bordul unei aeronave JetBlue miercuri seară, înainte ca aceasta să plece din San Francisco spre Florida.

Videoclipul, publicat de TMZ, nu arată întreaga altercaţie, iar sticla de apă nu este vizibilă în imagini. Potrivit TMZ, Tyson a fost de acord să facă o fotografie cu pasagerul, însă bărbatul a continuat să îl hărţuiască pe Tyson, în ciuda rugăminţilor acestuia de a se „linişti”.

Înregistrarea video în care Tyson îl loveşte pe colegul său de zbor include imagini audio în care se aude cum o altă persoană strigă „hei Mike, Mike”, părând că încearcă să-l calmeze, în timp ce o altă persoană încearcă să-l îndepărteze pe Tyson. Apoi se vede fruntea pasagerului, care pare însângerată.

Departamentul de poliţie din San Francisco a declarat că „sunt înregistrări video care ar putea surprinde incidentul” şi au fost trimise la Biroul şerifului din comitatul San Mateo, care are jurisdicţie asupra anchetei.

Tyson nu este străin de violenţă în interiorul şi în afara ringului.

În 1992, el a fost condamnat pentru viol şi a făcut trei ani de închisoare.

În 1997, a fost descalificat dintr-o luptă după ce a muşcat o parte din urechea adversarului său. Iar în 1998, Tyson a pledat că nu contestă o agresiune minoră în urma unui accident de maşină în Maryland.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici