Miliardarul Elon Musk a fost dat în judecată pentru calomnie de unul dintre salvatorii din peştera din Thailanda

Scafandrul britanic, care a ajutat la salvarea a 12 sportivi şi a antrenorului lor blocaţi anul acesta într-o peşteră din Thailanda, l-a dat în judecată pe miliardarul american Elon Musk pentru defăimare, după ce acesta l-a acuzat pe scafandru că este un "abuzator de copii", transmite postul BBC.

1846 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Elon Musk a fost dat în judecată pentru calomnie de unul dintre salvatorii din peştera din Thailanda

Miliardarul Elon Musk a fost dat în judecată pentru calomnie de unul dintre salvatorii din peştera din Thailanda

Musk a făcut mai multe acuzaţii împotriva scafandrului Vernon Unsworth fără dovezi, inclusiv că era un "abuzator de copii".

Scafandrul solicită despăgubiri în valoare de 75.000 de dolari şi o interdicţie împotriva lui Musk, pentru a evita acuzaţii ulterioare.

De asemenea, în plângerea depusă împotriva lui Musk se arată că Unsworth caută "daune punitive", precum şi compensaţii "pentru a-l pedepsi pentru greşelile lui şi să-l împiedice să repete un astfel de comportament ciudat".

În respectiva plângere se spune că Musk şi-a folosit de mai multe ori contul de Twitter şi conturile de e-mail pentru a "publica acuzaţiile false şi defăimătoare" la adresa britanicului.

Contul său a avut peste 22,5 milioane de adepţi în acest timp, se arată în plângere.

Co-fondatorul Tesla, născut în Africa de Sud, a postat anterior un mesaj pe Twitter, spunând că a fost "ciudat că nu m-a dat în judecată", atunci când Unsworth a declarat că intenţionează să îl acţioneze în justiţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici