Milioane de dolari pentru Australia: Leonardo DiCaprio se alătură listei lungi de vedete care au ajutat cu donaţii. Suma uriaşă pe care o promite

Leonardo DiCaprio va dona 3 milioane de dolari fondului de ajutor pentru combaterea incendiilor din Australia, a anunţat joi organizaţia actorului Earth Alliance, notează Hollywood Reporter.

2166 afișări
Imaginea articolului Milioane de dolari pentru Australia: Leonardo DiCaprio se alătură listei lungi de vedete care au ajutat cu donaţii. Suma uriaşă pe care o promite

Sursa Foto: Hepta.ro

Organizaţia Earth Alliance, condusă de DiCaprio, arată că a lansat Fondul Australia Wildfire pentru a veni în ajutorul "reacţiilor internaţionale la incendiile de vegetaţie catastrofale".

Actorul premiat cu Oscar este unul dintre preşedinţii Earth Alliance, organizaţie lansată în 2019 cu scopul de a combate efectele schimbărilor climatice şi ameninţările la adresa biodiversităţii. organizaţia mai este condusă de Laurene Powell Jobs şi de Brian Sheth.

Actorul se adaugă unei liste de celebrităţi care s-au angajat să doneze sume mari pentru a susţine cauza celor ce luptă cu incendiile din Australia. Chris Hemsworth şi Elton John au oferit câte 1 milion de dolari la începutul anului, iar printre cei care au mai donat se numără Pink, Nicole Kidman şi Keith Urban.

Şi trupa Metallica a orientat suma de 750.000 de dolari către o organizaţie care se ocupă de pompierii şi serviciile de urgenţă din zonele afectate de incendii.

Incendiile de vegetaţie au ucis peste 25 de persoane şi au distrus 2000 de locuinţe în Australia începând din luna septembrie. Mii de oameni au suferit din cauza evacuărilor, întrucât incendiile imprevizibile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de pământ. Se estimează că un miliard de animale şi-ar fi pierdut viaţa în urma dezastrului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici