Militant islamist acuzat că încerca să comită un atac, împuşcat mortal în Cisiordania

  • Un militant islamist acuzat că încerca să comită un atac, împuşcat mortal de agenţi de securitate israelieni, în Cisiordania
  • Incidentul a avut loc în zona Gush Etzion, în apropierea oraşului Betleem
  • Armata israeliană a comunicat că islamistul era înarmat cu un cuţit şi încerca să comită un atac
174 afișări
Imaginea articolului Militant islamist acuzat că încerca să comită un atac, împuşcat mortal în Cisiordania

Militant islamist acuzat că încerca să comită un atac, împuşcat mortal în Cisiordania

Un militant islamist palestinian a fost împuşcat mortal, marţi, după ce a încercat să atace cu un cuţit agenţi ai serviciilor de securitate israeliene, în Cisiordania, informează cotidianul Times of Israel.

Incidentul a avut loc în zona Gush Etzion, în apropierea oraşului Betleem. Individul suspect s-a apropiat de o colonie israeliană. Agenţii de securitate l-au somat să se oprească şi iniţial au tras în aer focuri de avertisment.

"Suspectul a scos un cuţit şi a vrut să atace un agent de securitate; teroristul a fost împuşcat", a comunicat armata israeliană. Militantul palestinian a murit în urma rănilor suferite.

Autorităţile israeliene anchetează circumstanţele producerii incidentului.

În ultimele luni, în Cisiordania s-au intensificat incidentele violente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici