Ministerul Apărării: EXPLOZIE la un depozit de muniţii din Ucraina/ Mii de persoane au fost evacuate

O explozie a avut loc la un depozit de muniţie situat la 176 km est de capitala Kiev marţi dimineaţă, informează printr-un comunicat Ministerul Apărării din Ucraina, potrivit agenţiei Reuters. Aproximativ 10.000 de persoane au fost evacuate, după explozie.

2365 afișări
Imaginea articolului Ministerul Apărării: EXPLOZIE la un depozit de muniţii din Ucraina/ Mii de persoane au fost evacuate

Ministerul Apărării: EXPLOZIE la un depozit de muniţii din Ucraina

Zona din apropierea depozitului este evacuată, se arată în comunicat.

Şeful forţelor armate din Ucraina se va deplasa în zona respectivă.

Nu a fost menţionată nicio victimă.

Mii de persoane au fost evacuate în urma exploziei 

Spaţiul aerian pe o rază de 20 km a fost închis, iar transportul rutier şi feroviar a fost suspendat. Sute de persoane au fost evacuate, se arată într-un comunicat al serviciilor de intervenţie.

Nu a fost menţionată nicio victimă şi nu este clar dacă exploziile un accident sau un sabotaj.

De asemenea, şeful forţelor armate ale Ucrainei s-a deplasat la faţa locului.

În ultimii ani s-au înregistrat mai multe incendii mari la depozitele de muniţii şi arme, începând din 2014.

Anul trecut, exploziile masive care au avut loc la un depozit militar din regiunea Vinniţa, la 270 km vest de Kiev, au obligat autorităţile să evacueze 24.000 de persoane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici