Miniştrii de Externe din Canada şi Cuba au discutat joi despre situaţia din Venezuela

Ministrul canadian de Externe, Chrystia Freeland, s-a întâlnit joi, la Havana, cu omologul său cubanez pentru a discuta despre situaţia din Venezuela, după ce Cuba a anunţat că este dispusă să ajute în negocieri, relatează site-ul agenţiei Reuters.

172 afișări
Imaginea articolului Miniştrii de Externe din Canada şi Cuba au discutat joi despre situaţia din Venezuela

Miniştrii de Externe din Canada şi Cuba au discutat joi despre situaţia din Venezuela

Premierul canadian Justin Trudeau a discutat cu oficialii din Cuba, în urma cu două săptămâni, din partea Grupului de la Lima.

Un diplomat de rang înalt din Cuba a declarat într-un interviu că Havana este dispusă să ajute în rezolvarea problemei.

Opoziţia din Venezuela a respins această posibilitate în trecut, acuzându-l pe Maduro că ar încerca să folosească discuţiile pentru a distrage atenţia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici