Ministrul britanic al Energiei, suspectat că a vrut să ascundă o contravenţie rutieră, demisionează

Ministrul britanic al Energiei, Chris Huhne, şi-a anunţat demisia, vineri, la scurt timp după ce Parchetul a afirmat că va fi cercetat pentru că a încercat să ascundă că a depăşit viteza legală.

1545 afișări
Imaginea articolului Ministrul britanic al Energiei, suspectat că a vrut să ascundă o contravenţie rutieră, demisionează

Ministrul britanic al Energiei, suspectat că a vrut să ascundă o contravenţie rutieră, demisionează

Ministrul liberal-democrat este suspectat că i-ar fi cerut fostei sale soţii să îşi asume ea punctele de penalizare pentru depăşirea vitezei. El va compărea în faţa unui tribunal la 16 februarie pentru a răspunde acuzaţiilor de "obstrucţionare a justiţiei", la fel ca şi fosta sa soţie, a precizat procurorul Keir Starmer într-o declaraţie televizată.

"Sunt nevinovat", a declarat el în faţa domiciliului său din Londra. "Pentru a evita orice interferenţă cu funcţiile mele oficiale şi pentru a mă concentra asupra apărării mele, demisionez", a adăugat ministrul liberal-democrat, devenit cel de-al treilea membru al Guvernului care părăseşte coaliţia guvernamentală de la formarea sa, în mai 2010.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici