Ministrul britanic de Externe, convins că Brexit va avea loc pe 31 octombrie: Vom ieşi la sfârşitul lunii, aşa cum am promis

Jeremy Hunt, ministru de Externe candidat pentru funcţia de premier britanic, a declarat că va decide ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană la 31 octombrie, fără un acord, dacă până la începutul acelei luni nu va exista nicio înţelegere, relatează site-ul agenţiei Reuters.

872 afișări
Imaginea articolului Ministrul britanic de Externe, convins că Brexit va avea loc pe 31 octombrie: Vom ieşi la sfârşitul lunii, aşa cum am promis

Ministrul britanic de Externe, determinat că Brexit va avea loc pe 31 octombrie: Vom ieşi la sfârşitul lunii octombrie, aşa cum am promis chiar dacă nu va exista un acord

În calitat de candidat pentru a o succeda pe Theresa May, Jeremy Hunt a declarat că este de datoria lui să se asigure că Brexit va avea loc la timp.

"Diferenţa dintre mine şi Boris nu este atât de mare pe cât spun oamenii", a declarat Hunt.

"La începutul lunii octombrie, dacă nu va exista nicio perspectivă privind existenţa unei înţelegeri care să treacă în Parlament, atunci vom ieşi la sfârşitul lunii octombrie, aşa cum le-am promis oamenilor", a adăugat acesta.

Boris Johnson şi Jeremy Hunt sunt singurii candidaţi rămaşi în cursa pentru ocuparea funcţiilor de preşedinte al Partidului Conservator şi de premier al Marii Britanii, după ce Michael Grove a fost eliminat în urma votului de săptămâna trecută al parlamentarilor conservatori.

Taguri:
m.britanie,
brexit,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici