Ministrul egiptean de Externe acuză Qatarul de producerea ”suferinţei umane” din Siria şi Libia

”Observăm nivelul daunelor şi al suferinţei umane ce a fost asociat cu intervenţii precum ale Qatarului în Siria şi Libia şi preţul mare pe care Egiptul trebuie să-l plătească pentru pierderea vieţilor civililor”, a declarat Sameh Shoukry, ministrul egiptean de Externe, informează CNN News.

438 afișări
Imaginea articolului Ministrul egiptean de Externe acuză Qatarul de producerea ”suferinţei umane” din Siria şi Libia

Ministrul egiptean de Externe acuză Qatarul de producerea ”suferinţei umane” din Siria şi Libia (Imagine: Hepta)

Shoukry a afirmat că susţinerea din partea Qatarului a organizaţiilor teroriste a ajutat la ”consolidarea” unei reţele vaste responsabile pentru violenţa împotriva minorităţilor din Egipt şi Europa.

Qatarul nu a comentat afirmaţiile ministrului egiptean.

Egiptul face parte din cele patru state arabe ce susţin că statul qatarez ar avea legături cu terorismul.

Aceste state şi-au suspendat legăturile diplomatice cu Qatarul ce neagă acuzaţiile aduse.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici