Ministrul federal al Afacerilor Externe al Germaniei: Rezultatul referendumului trebuie înţeles în România ca şansa unui nou început

Ministrul federal al Afacerilor Externe al Germaniei, Guido Westerwelle, face apel la forţele politice din România să vadă rezultatul referendumului ca pe o şansă a unui nou început din punct de vedere politic.

546 afișări
Imaginea articolului Ministrul federal al Afacerilor Externe al Germaniei: Rezultatul referendumului trebuie înţeles în România ca şansa unui nou început

Ministrul federal al Afacerilor Externe al Germaniei: Rezultatul referendumului trebuie înţeles în România ca şansa unui nou început (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Apelez la toate forţele politice din România de a înţelege rezultatul referendumului, care începe să se contureze, ca pe o şansă a unui nou început din punct de vedere politic. În pofida tuturor dezacordurilor existente, acestea vor trebui să regăsească acum calea către o colaborare constructivă în interesul României şi al cetăţenilor români", afirmă Westerwelle, într-o declaraţie făcută luni, transmisă MEDIAFAX de Ambasada Germaniei la Bucureşti.

De asemenea, acesta a făcut apel la clarificarea şi soluţionarea disputelor politice "în cadrul procedurilor şi instituţiilor democratice".

"Diferenţele de opinie trebuie clarificate şi soluţionate în cadrul procedurilor şi instituţiilor democratice", a mai spus Westerwelle.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici