Ministrul german al Finanţelor, Olaf Scholz, va candida la conducerea SPD

Ministrul german al Finanţelor, Olaf Scholz, îşi va depune candidatura pentru conducerea Partidului Social Democrat (SPD), a informat vineri publicaţia Der Spiegel, citată de site-ul Politico.eu.

188 afișări
Imaginea articolului Ministrul german al Finanţelor, Olaf Scholz, va candida la conducerea SPD

Ministrul german al Finanţelor, Olaf Scholz, va candida la conducerea SPD

"Sunt pregătit să candidez dacă asta este ceea ce vă doriţi", a declarat Scholz în cadrul unei conferinţe cu liderii interimari ai formaţiunii.

Anunţul marchează o schimbare pentru Scholz, care a declarat anterior că nu intenţionează să candideze pentru postul de preşedinte al SPD.

Acesta este un susţinător al coaliţiei SPD cu partidul cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Creştin-Democrată.

 

Taguri:
german,
spd,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici