Ministrul german de Externe: Acţiunile lui Donald Trump au diminuat puterea Occidentului

Sigmar Gabriel, ministrul german de Externe, a lansat o serie de critici faţă de preşedintele american, susţinând că acţiunile lui Donald Trump au diminuat puterea Vestului şi a acuzat Guvernul american că ”s-a poziţionat împotriva intereselor Uniunii Europene”, informează CNN.

789 afișări
Imaginea articolului Ministrul german de Externe: Acţiunile lui Donald Trump au diminuat puterea Occidentului

Ministrul german de Externe: Acţiunile lui Donald Trump au diminuat puterea Occidentului

”Oricine accelerează schimbările climatice prin slăbirea protecţiei ecologice, vinde mai multe arme în zonele de conflict şi nu doreşte să rezolve politic conflicte religioase pune în pericol pacea în Europa”, a afirmat Gabriel.

”Politicile obtuze ale Guvernului american stau împotriva intereselor Uniunii Europene. Vestul a devenit mai mic şi cel puţin mai slab”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici