Ministrul Industriei din Emiratele Arabe Unite: "Lumea trebuie să investească peste 3 trilioane de dolari în surse regenerabile în următorii 10 ani"

Lumea trebuie să investească cel puţin 3 trilioane dolari în energie regenerabilă în următorii 10 ani, a declarat marţi, la Dubai, ministrul Industriei din Emiratele Arabe Unite (EAU), Sultan al-Jaber.

259 afișări
Imaginea articolului Ministrul Industriei din Emiratele Arabe Unite: "Lumea trebuie să investească peste 3 trilioane de dolari în surse regenerabile în următorii 10 ani"

Sursa Foto- Wikipedia Commons

Lumea trebuie să investească cel puţin 3 trilioane dolari în energie regenerabilă în următorii 10 ani, a declarat marţi, la Dubai, ministrul Industriei din Emiratele Arabe Unite (EAU), Sultan al-Jaber. 

Ministrul, care este şi directorul executiv al Companiei Naţionale de Petrol din Abu Dhabi (ADNOC), a adăugat că Emiratele Arabe Unite îşi menţin angajamentul să furnizeze aprovizionări fiabile de petrol şi gaze cu mai puţine emisii de carbon, raportează Reuters

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici