Ministrul iranian de Externe: Nu va fi un război, deoarece nu vrem război şi nimeni nu se poate confrunta cu Iranul

Ministrul iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, a declarat sâmbătă că nu crede că va izbucni un război în regiune, deoarece Teheranul nu doreşte un conflict şi nici o ţară nu are "iluzia că ar putea să se confrunte cu Iranul", anunţă agenţia de stat IRNA, potrivit Reuters.

852 afișări
Imaginea articolului Ministrul iranian de Externe: Nu va fi un război, deoarece nu vrem război şi nimeni nu se poate confrunta cu Iranul

Ministrul iranian de Externe: Nu va fi un război, deoarece nu vrem război şi nimeni nu se poate confrunta cu Iranul

"Nu va exista niciun război pentru că nici noi nu vrem un război, şi nimeni nu are ideea sau iluzia că se poate confrunta cu Iranul în regiune", a declarat Zarif pentru IRNA, înainte de a-şi încheia vizita la Beijing.

Tensiunile s-au intensifcat în ultimele zile, existând preocupări crescânde legate de un potenţial conflict între SUA şi Iran.

La începutul acestei săptămâni, Statele Unite au retras o parte din personalul diplomatic de la ambasada din Bagdad, în urma atacurilor din weekendul trecut asupra a patru nave petroliere din Golf.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici