Ministrul irlandez al Sănătăţii: Este un loc special în iad pentru cei ce măresc preţul echipamentelor medicale în timpul pandemiei

Ministrul Sănătăţii din Irlanda, Simon Harris a spus că „există un loc special în iad" pentru cei care scumpesc preţul echipamentelor medicale în timpul pademiei globale, relatează TheJournal.ie

2435 afișări
Imaginea articolului Ministrul irlandez al Sănătăţii: Este un loc special în iad pentru cei ce măresc preţul echipamentelor medicale în timpul pandemiei

Sursa foto: Profimedia

Costul venitilatoarelor din SUA a crescut de la 25.000 de dolari la 45.000 de dolari din cauza cererii şi deficitului de la nivel naţional, a precizat guvernatorul statului New York.
 
„Nu putem avea 50 de state care să concureze pentru aceleaşi materiale care salvează vieţi. Competiţia ne răneşte pe toţi prin creşterea preţurilor. Avem nevoie de un consorţiu naţional", a mai spus guvernatorul.
 
Întrebat dacă creşterea preţului este o problemă pentru Irlanda şi Uniunea Europeană, Ministrul Sănătăţii din Irlanda a spus că atât guvernul din ţara sa cât şi Comisia Europeană trebuie să fie foarte atenţi la acest aspect.
 
„Oricine caută acum să facă mai mulţi bani de la oameni, are un loc special în iad. În mijlocul pandemiei când încercăm să menţinem oamenii în viaţă, oricine care vede o oportunitate de a face bani uşor nu prin ceva inovator ci prin ceva exploativ, să ştie că ne vom aminti de ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici