Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie: COVID accelerează, putem avea 50.000 de cazuri pe zi

  • Matt Hancock a spus că „nu există nicio îndoială că acest virus accelerează”
  • Marea Britanie poate avea 50.000 de cazuri pe zi în octombrie
  • Situaţia este la fel în toate zonele din Regatul Unit
1490 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii din Marea Britanie: COVID accelerează, putem avea 50.000 de cazuri pe zi

Matt Hancock a spus că „nu există nicio îndoială că acest virus accelerează”, în timpul unei declaraţii despre rata actuală de infecţie Covid-19 de astăzi.

El a adăugat: „Aşa cum a spus astăzi mai devreme medicul şef şi consilierul ştiinţific şef, observăm o creştere a cazurilor la toate grupele de vârstă.

”Această situaţie apare în întreagr Regatul Unit şi prim-ministrul a purtat discuţii cu primii miniştri administraţiilor descentralizate şi cu viceprim-ministrul Irlandei de Nord pentru a ne asigura că, ori de câte ori este posibil, suntem uniţi în eforturile de a reduce acest virus”, a spus Hanckok.

„Ştim că epidemia se dublează în prezent la fiecare şapte zile şi că, dacă continuăm pe această traiectorie, am putea vedea 50.000 de cazuri pe zi până la jumătatea lunii octombrie, deci nu poate exista nicio îndoială că acest virus se accelerează. Aşa cum ne afirmăm sprijinul pentru cei care se autoizolează, propunem să întărim sancţiunile pentru cei care nu fac acest lucru”, a spus Hancock.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici