Ministrul Sănătăţii: Protestele împotriva rasismului din Marea Britanie cresc "fără îndoială" riscul de creştere al numărului de cazuri de COVID-19

Protestele anti-rasism la care au participat mii de oameni în Londra şi în marile oraşe din Marea Britanie cresc "fără îndoială" riscul de creştere al numărului de cazuri de COVID-19 spune Ministrul Sănătăţii.

471 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii: Protestele împotriva rasismului din Marea Britanie cresc "fără îndoială" riscul de creştere al numărului de cazuri de COVID-19

Ministrul Sănătăţii: Protestele împotriva rasismului din Marea Britanie cresc "fără îndoială" riscul de creştere al numărului de cazuri de infectare

Mii de oameni şi-au strigat indignarea faţă de brutalitatea poliţiei în cazul lui George Floyd. Evenimentul a avut loc chiar dacă autorităţile din Marea Britanie au recomandat evitarea adunărilor mari.

Întrebat într-un interviu la Sky News dacă adunările duc la o creştere a numărului de cazuri, Matt Hancock a spus: "Fără îndoială este un risc".

"Sprijin argumentul pe care îl susţin cei care protestează, dar virusul în sine nu face discriminări şi adunarea în grupuri mari creşte riscul de răspândire a acestui virus. "

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici