Ministrul sud-coreean de Externe: Ideea unei soluţii militare în privinţa crizei nord-coreene este inacceptabilă

Criza privind programul nuclear nord-coreean trebuie să fie rezolvată în mod diplomatic, a declarat Kang Kyung-wha, ministrul sud-coreean de Externe, adăugând că ideea unei soluţii militare este inacceptabilă, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

415 afișări
Imaginea articolului Ministrul sud-coreean de Externe: Ideea unei soluţii militare în privinţa crizei nord-coreene este inacceptabilă

Ministrul sud-coreean de Externe: Ideea unei soluţii militare în privinţa crizei nord-coreene este inacceptabilă

"(Problema nucleară) trebuie rezolvată prin eforturi diplomatice. Ideea unei soluţii militare este inacceptabilă ", a declarat Kang Kyung-wha în cadrul unei conferinţe de presă la Forumul Economic Mondial de la Davos, Elveţia.

"Sunt sigur că orice lucru pe care Statele Unite îl fac în acest sens se face în strânsă colaborare cu noi", a adăugat oficialul sud-coreean.

Administraţia Trump a avertizat că SUA au în vedere toate opţiunile privind rezolvarea crizei nord-coreene, inclusiv posibilitatea unei acţiuni militare.

Seulul şi Phenianul au ajuns la un acord privind participarea Coreei de Nord la Jocurile Olimpice de Iarnă din staţiunea sud-coreeană Pyeongchang.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici