MINUNEA de pe Siachen: Un soldat indian a fost găsit în viaţă după şase zile de la producerea avalanşei - VIDEO

Un militar indian a fost găsit în viaţă de forţele de intervenţie, la şase zile după ce a stat îngropat sub un strat de zăpadă, format din cauza unei avalanşe produse în nordul Indiei, în care au dispărut zece militari, informează publicaţia Le Figaro.

2713 afișări
Imaginea articolului MINUNEA de pe Siachen: Un soldat indian a fost găsit în viaţă după şase zile de la producerea avalanşei - VIDEO

MINUNEA de pe Siachen: Un militar indian a fost găsit în viaţă după şase zile de la producerea avalanşei - FOTO, VIDEO

Acesta se afla printre cei zece militari care au dispărut în avalanşa produsă săptămâma trecută pe gheţarul Siachen, din zona Kashmir.

"În cursul operaţiunilor de pe Siachen pentru căutarea celor zece militari, l-am găsit pe unul dintre ei în viaţă", a declarat generalul D.S. Hooda, un reprezentant al comandamentului militar din nordul Indiei luni seară.

"Din păcate, ceilalţi militari nu se mai află printre noi", a adăugat oficialul militar indian.

Militarul care a supravieţuit avalanşei se află într-o stare critică, motiv pentru care autorităţile indiene vor încerca să-l evacueze de pe munte pentru a-l transfera la un spital militar din New Delhi în cursul dimineţii de marţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici