Mitt Romney, ironizat după ce a scris greşit cuvântul "America" într-un slogan electoral

Mitt Romney, candidatul republican la preşedinţia SUA, a fost ironizat după ce a postat un mesaj electoral în care în loc de "America" a scris "Amercia".

205 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney, ironizat după ce a scris greşit cuvântul "America" într-un slogan electoral

Mitt Romney, ironizat după ce a scris greşit cuvântul "America" într-un slogan electoral

Conform Corriere della Sera, care citează presa americană, după victoria din Texas, care practic îi garantează candidatura în scrutinul prezidenţial din noiembrie, Mitt Romney a lansat o aplicaţie oficială pentru iPhone intitulată "With Mitt" ("Alături de Mitt").

Însă republicanul în vârstă de 64 de ani a acordat mai puţină atenţie ortografiei sloganului său destinat acestei aplicaţii. Astfel, în loc să scrie "A Better America" ("O Americă mai bună"), Romney a scris "A Better Amercia".

Romney a devenit astfel subiectul ironiilor lansate pe Internet, mulţi internauţi punând sub semnul întrebării capacităţile unui candidat care promite să îmbunătăţească situaţia din SUA, dar nici măcar nu ştie să scrie corect numele propriei ţări.

"Se pare că Romney lucrează în secret la un plan pentru îmbunătăţirea situaţiei unei localităţi necunoscute care se numeşte Amercia... Ne întrebăm dacă Romney este un patriot american sau un rebel amercian...", ironizează site-ul Gizmodo.

Un internaut a ironizat planul candidatului republican de îmbunătăţire a situaţiei din SUA, afirmând că, dacă Romney ar deveni preşedinte, Statele Unite ar fi definite prin sloganul «Amercia Teh Buetiflu» - varianta denaturată a sintagmei "America The Beautiful" ("Frumoasa Americă").

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici