Mohamed Abrini a recunoscut că este "bărbatul cu pălărie" de pe aeroportul din Bruxelles

Procurorul general al Belgiei a afrmat că Mohamed Abrini a recunoscut că a este "bărbatul cu pălărie", prezent pe aeroportul Zaventem din Bruxelles în data de 22 martie, când au avut loc atentatele, relatează Reuters.

6523 afișări
Imaginea articolului Mohamed Abrini a recunoscut că este "bărbatul cu pălărie" de pe aeroportul din Bruxelles

Mohamed Abrini a recunoscut că este "bărbatul cu pălărie" de pe aeroportul din Bruxelles

"I-am arătat înregistrarea video pregătită de echipa noastră specială", a spus un purtător de cuvânt al Parchetului. "A fost nevoit să recunoască că este el", a adăugat acesta.

Autorităţile belgiene au inculpat patru suspecţi, inclusiv pe Mohamed Abrini, pentru "participare la activităţi teroriste" în legătură cu atentatele de la Bruxelles, iar alţi doi suspecţi au fost eliberaţi în urma unor "audieri amănunţite", a informat sâmbătă Parchetul federal.


 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici