Moldoveanul despre care se credea că a murit la Moscova, victima atentatelor din 2004

Informaţiile apărute pe site-urile ruseşti cu privire la decesul unui cetăţean moldovean în exploziile produse luni dimineaţă la metroul din Moscova nu se confirmă, presa rusă publicând lista victimelor atentatelor teroriste din 2004, relatează PRO TV Chişinău.

22 afișări
Imaginea articolului Moldoveanul despre care se credea că a murit la Moscova, victima atentatelor din 2004

Moldoveanul despre care se credea că a murit luni la Moscova este victima atentatelor din 2004 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anterior, site-ul newsru.com anunţa moartea unui moldovean în exploziile produse luni dimineaţă la metroul din Moscova, Micriucov Anton, născut în 1977. Ulterior s-a dovedit însă că site-ul publicase lista victimelor atentatelor din 2004.

Două explozii s-au produs luni dimineaţa, la o oră de vârf, în staţiile de metrou Lubianka şi Park Kulturi din centrul Moscovei, provocând moartea a cel puţin 36 de persoane, potrivit ultimului bilanţ, şi rănirea câtorva zeci.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici