Moment inedit pe o stradă din Londra. Un bărbat s-a plimbat pe Oxford Street purtând doar masca de protecţie pentru a-şi acoperi zona intimă

Un bărbat s-a plimbat, vineri, pe cea mai populară stradă comercială din Londra purtând doar o mască de protecţie pentru a-şi acoperi nuditatea. Cei care l-au văzut au rămas uimiţi, amuzaţi sau şocaţi, scrie Reuters.

3924 afișări
Imaginea articolului Moment inedit pe o stradă din Londra. Un bărbat s-a plimbat pe Oxford Street purtând doar masca de protecţie pentru a-şi acoperi zona intimă

În timp ce bărbatul se plimba nestingherit de-a lungul Oxford Street, dezbrăcat, cu excepţia măştii de faţă aşezată pentru a-i acoperi zona inghinală, unii trecători îi făceau poze cu telefoanele lor, în timp ce alţii pur şi simplu priveau.

Momentul a fost surprins de un fotografi Reuters, aflat în zonă.

Nu se ştie ce anume l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest, dar plimbarea lui a avut loc în ziua în care în Marea Britanie, măştile au devenit obligatorii în toate spaţiile închise, inclusiv în magazine, bănci sau pentru cei care livrează mâncare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici