MONITORUL APĂRĂRII | Administraţia Vladimir Putin avertizează că monitorizează atent o navă militară a SUA, în Marea Neagră

Forţele navale din Rusia monitorizează cu atenţie nava militară americană USS Yuma, aflată în Marea Neagră, şi organizează exerciţii navale, a avertizat luni Administraţia Vladimir Putin.

2848 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Administraţia Vladimir Putin avertizează că monitorizează atent o navă militară a SUA, în Marea Neagră

Administraţia Vladimir Putin avertizează că monitorizează atent o navă militară a SUA, în Marea Neagră

Nava de intervenţie rapidă USS Yuma a ajuns duminică în Marea Neagră, fiind a treia misiune de acest fel.

"Flota Mării Negre escortează nava americană de intervenţie rapidă USS Yuma, care se află în Marea Neagră", a transmis Centrul de Management al Apărării din cadrul Preşedinţiei Rusiei, conform publicaţiei Express.

Fregata rusă Amiral Essen şi nava Mirazh, dotată cu rachete, au efectuat exerciţii militare în Marea Neagră. "În etapa iniţială, echipajele navelor au efectuat pregătiri de luptă şi pentru deplasări maritime (...)", a transmis Flota militară rusă a Mării Negre, citată de agenţia de presă Tass.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Taguri:
rusia,
sua,
m.neagră

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici