MONITORUL APĂRĂRII | Ministerul ungar al Apărării cumpără 20 de elicoptere militare Airbus H145M

Ministerul ungar al Apărării a comandat 20 de elicoptere militare de tip Airbus H145M echipate cu sistemul de armament HForce, în cadrul Programului de modernizare a flotei Zrinyi 2026.

978 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Ministerul ungar al Apărării cumpără 20 de elicoptere militare Airbus H145M

Foto: Airbus.com

"Suntem din nou onoraţi să fim de folos Ministerului ungar al Apărării; salutăm faptul că avem un nou client pentru elicopterele H145M. Prin această comandă, consolidăm relaţia excelentă şi de încredere cu Forţele armate ungare, după achiziţionarea a două aeronave militare de transport A319", a comunicat compania Airbus.

Elicopterele Airbus H145M sunt echipate cu sistemul de armament modular HForce, care poate transforma rapid aparatele aeriene civile în aeronave militare.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici