MONITORUL APĂRĂRII | Nave militare ruse au utilizat rachete Kalibr în cursul unui exerciţiu desfăşurat în Marea Neagră

Nave militare ruse au efectuat exerciţii în Marea Neagră, utilizând rachete de croazieră Kalibr şi sisteme de artilerie, a anunţat joi Flota rusă din această zonă.

5633 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Nave militare ruse au utilizat rachete Kalibr în cursul unui exerciţiu desfăşurat în Marea Neagră

Nave militare ruse au utilizat rachete Kalibr în cursul unui exerciţiu desfăşurat în Marea Neagră

La exerciţii au participat fregatele Amiral Makarov şi Admiral Essen, precum şi navele de atac Pitlivi şi Smetlivi, relatează agenţia Tass.

"Conform scenariului exerciţiului, fregatele Amiral Makarov şi Amiral Essen au simulat atacarea navelor din grupul de luptă, utilizând rachete de crozieră Kalibr. Navele de luptă au avut sarcina de a simula respingerea unui atac", precizează Flota rusă a Mării Negre.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici