MONITORUL APĂRĂRII | Recep Erdogan: Emmanuel Macron este „în moarte cerebrală”

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, l-a criticat dur, vineri, pe omologul său din Franţa, Emmanuel Macron, afirmând că este "în moarte cerebrală", după ce liderul de la Paris a declarat acest lucru despre Alianţa Nord-Atlantică.

2498 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Recep Erdogan: Emmanuel Macron este „în moarte cerebrală”

Recep Erdogan: Emmanuel Macron este "în moarte cerebrală"

Referindu-se la declaraţiile lui Emmanuel Macron despre faptul că NATO ar fi "în moarte cerebrală", Recep Erdogan a afirmat, conform cotidianului Le Figaro: "Să îşi examineze mai întâi propria moarte cerebrală. Astfel de afirmaţii le convin doar celor de genul tău, care sunt în moarte cerebrală".

Administraţia Recep Tayyip Erdogan l-a acuzat, joi, pe Emmanuel Macron de susţinerea terorismului, după ce preşedintele Franţei a denunţat intervenţia militară turcă în Siria.

Franţa denunţă "insultele" lui Recep Erdogan şi îl convoacă pe ambasadorul Turciei

Ministerul francez de Externe îl va convoca pe ambasadorul Turciei după "insultele" preşedintelui Recep Tayyip Erdogan la adresa omologului său din Franţa, Emmanuel Macron, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

"Referitor la cele mai recent excese ale preşedintelui Turciei, acestea nu sunt declaraţii, sunt insulte", a declarat un oficial de la Palatul Élysée.

"Aşteptăm clarificări din partea preşedintelui Erdogan", a declarat oficialul francez, precizând că ambasadorul Turciei va fi convocat la Ministerul de Externe de la Paris.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici