Moscova exultă, după ultimele cuvinte ale lui Elon Musk. Noi ameninţări de la Zaharova şi de la Putin

Miliardarul Elon Musk a afirmat că locuitorii regiunilor estice preferă Rusia.

5816 afișări
Imaginea articolului Moscova exultă, după ultimele cuvinte ale lui Elon Musk. Noi ameninţări de la Zaharova şi de la Putin

Moscova exultă, după ultimele cuvinte ale lui Elon Musk. Noi ameninţări de la Zaharova şi de la Putin

„Cei mai mulţi ucraineni doresc fără echivoc să facă parte din Ucraina, dar în unele regiuni din est, cu o majoritate rusă, preferă Rusia”. Fondatorul Tesla, Elon Musk, a scris acest mesaj pe Twitter.

Cuvinte care au fost apreciate de Kremlin. „Sunt afirmaţii realiste, deoarece o populaţie vorbitoare de limbă rusă a trăit în estul Ucrainei din timpuri imemoriale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, relatează Ria Novosti.

Moscova: NATO ştie că aderarea la Kiev va avea consecinţe grave

NATO înţelege că aderarea Kievului la Alianţă va declanşa cele mai grave consecinţe, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, relatează Tass.

„Este important să înţelegem că presiunea sancţiunilor asupra Rusiei nu va face decât să ne întărească. În acest sens, avem nevoie de planuri de acţiune flexibile şi eficiente, calculate atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu, şi să le implementăm în mod consecvent”, a spus şi preşedintele rus Vladimir Putin, citat de agenţia Interfax.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici