Moscova: Un bărbat fără adăpost a fost ars de viu pentru că mirosea urât - VIDEO

Un bărbat din Republica Moldova, fără adăpost, a fost ars de viu de un tânăr în Moscova, din cauza mirosului urât pe care îl aducea în scara unui bloc unde se adăpostea, informează site-ul lifenews.ru.

86 afișări
Imaginea articolului Moscova: Un bărbat fără adăpost a fost ars de viu pentru că mirosea urât - VIDEO

Moscova: Un bărbat fără adăpost a fost ars de viu pentru că mirosea urât

Moldoveanul, în vârstă de 55 de ani, îşi găsise un adăpost provizoriu în scara unui bloc din Moscova.

Momentul în care un tânăr de 27 de ani i-a dat foc pentru că aducea un miros urât pe scara blocului a fost filmat de camerele de supraveghere din clădire. Moscovitul riscă o pedeapsă de până la şase ani de închisoare pentru fapta sa.

Victima a fost internată într-un spital din Moscova, cu arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului, însă starea sa este satisfăcătoare, potrivit medicilor.

Bărbatul a spus că a venit în capitala rusă în căutarea unei vieţi mai bune, însă nu a reuşit să-şi găsească o slujbă. În ultima perioadă, el îşi căuta un loc de muncă în Gara Kiev din Moscova.

Moldoveanul a mai spus că are doi fii şi că se va întoarce în Republica Moldova după ce se va însănătoşi, însă înainte de a face acest lucru va cere o despăgubire pentru ce i s-a întâmplat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici