Moscovici avertizează că UE ar putea impune sancţiuni Italiei pe fondul problemei privind bugetul

Pierre Moscovici, comisarul european pentru Afaceri Economice, a declarat marţi că Uniunea Europeană ar puteai impune sancţuni Romei ca ultima măsură pe fondul problemei bugetului italian, relatează site-ul agenţiei Reuters.

201 afișări
Imaginea articolului Moscovici avertizează că UE ar putea impune sancţiuni Italiei pe fondul problemei privind bugetul

Moscovici avertizează că UE ar putea impune sancţiuni Italiei pe fondul problemei privind bugetul

Luna trecută, Comisia Europeană a respins proiectul de buget al Italiei, apreciind că acesta prevede devieri clare de la regulile fiscale convenite în uniune.

"Nu am fost niciodată în favoarea sancţiunilor. Sancţiunile înseamnă eşec", a declarat Pierre Moscovici pentru reporteri.

"Îmi doresc un dialog, dar vom impune sancţiuni dacă nu vom putea ajunge la un acord", a adăugat Moscovici.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici