Motivul pentru care un cuplu american, reţinut în Uganda, ar putea fi condamnat la moarte. De ce sunt acuzaţi

Un cuplu american, reţinut în Uganda sub acuzaţia de tortură asupra unui băiat de 10 ani, se confruntă cu o acuzaţie suplimentară de trafic de copii, care poate duce la pedeapsa cu moartea, a declarat miercuri procurorul de stat, potrivit Reuters.

6121 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care un cuplu american, reţinut în Uganda, ar putea fi condamnat la moarte. De ce sunt acuzaţi

Sursa foto: Profimedia

Nicholas Spencer şi soţia sa, Mackenzie Leigh Mathias Spencer, ambii în vârstă de 32 de ani, se află în detenţie în Uganda din 9 decembrie, după ce au fost acuzaţi de tortură asupra copilului care locuia în regim de plasament în casa lor din capitala Kampala. Ei au pledat nevinovat la această acuzaţie.

Acum, cei doi soţi sunt acuzaţi şi de „trafic de copii în formă agravată". Aceştia nu au pledat încă în ceea ce priveşte noua acuzaţie.

Spencer şi soţia sa rămân în arest, iar data la care se vor prezenta la Înalta Curte pentru a pleda în legătură cu noua acuzaţie nu a fost încă stabilită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici