Muammar Kadhafi dezminte că ar fi părăsit ţara - VIDEO

Liderul libian, Muammar Kadhafi, a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar fi plecat din Libia, televiziunea de la Tripoli transmiţând luni seară o declaraţie făcută de acesta de la reşedinţa sa din Bab Al Azizia.

55 afișări
Imaginea articolului Muammar Kadhafi dezminte că ar fi părăsit ţara - VIDEO

Muammar Kadhafi dezminte că ar fi părăsit ţara (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi merge să-i văd pe tinerii din Piaţa Verde. Asta doar ca să dovedesc că sunt la Tripoli şi nu în Venezuela şi să dezmint (informaţiile difuzate de) televiziuni, aceşti câini", a spus el, după ce presa internaţională anunţase că liderul libian a părăsit Libia şi se îndreaptă către Venezuela.

Imaginile difuzate de postul libian îl arată pe Kadhafi pregătindu-se să urce într-o maşină, cu o umbrelă în mână, în faţa reşedinţei sale de la Bab Al-Azizia.

Ulterior, televiziunea libiană a anunţat că, "în cursul unei întâlniri în direct cu canalul Al-Jamahiriya, fratele lider al revoluţiei a dezminţit zvonurile canalelor tendenţioase".

Ministrul britanic de Externe, William Hague, declarase luni după-amiază că este posibil ca liderul libian să fi părăsit ţara şi să se îndrepte către Venezuela.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici